Fout
  • JFTP::login: Unable to login
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode
  • JFTP::write: Unable to use passive mode

Elwee Trading bestaat volgend jaar alweer 30 jaar!

En in al die tijd is er nog geen enkele klacht geweest over het product of de functionaliteit ervan. Het gezegde: klein maar fijn is dus zeker van toepassing op dit bedrijf. Dat heeft ook te maken met de mensen achter Elwee Trading, die een solide technische achtergrond hebben en de behoefte van de klant daarom goed kunnen inschatten.

De oprichter van het bedrijf, Loet Weijand, was werkzaam in een bedrijf dat industriƫle pompen produceert en installeert voor industrieƫn als energie- en petrochemische bedrijven. Als Sales Manager had hij ook baat bij het gemak waarmee fundaties waterpas gesteld konden worden door toepassing van de stelvijzels. Hij kon de klant niet alleen meer beloven maar ook nakomen.

Zijn zoon, Carel Weijand, die het bedrijf overnam in 1999, heeft jarenlang als scheepswerktuigkundige gevaren op tankers. Hij heeft dus ook aan de lijve ondervonden hoe lastig het uitlijnen na revisie of vervanging ging met vulplaatjes. Op het eerste oog een goedkope oplossing als je naar het verbruik van materiaal kijkt. Maar bij nadere beschouwing een hele dure oplossing door enerzijds het verspillen van arbeidstijd en anderzijds het risico van een minder resultaat.

Het bedrijf heeft over de afgelopen 29 jaar een sterke band opgebouwd met de leverancier in Duitsland. Dit maakt het ook mogelijk om snel te kunnen inspelen op specifieke klantvragen. Met Elwee Trading Montagetechniek is er dus meer mogelijk.

Op naar de volgende 30 jaar!

image.png